Supersikker autostol til hjemmets køretøj 

Supersikker autostol til hjemmets køretøj 

Vi elsker vores skønne hjem. Det er dejligt at nyde frugterne af alt det arbejde man har lagt i boligindretningen. Man ser det smukke resultat hver dg, og glæder sig over det. Det er et privilegium at bo godt, og endnu bedre at bo smukt og smagfuldt. At have givet sit hjem præget af egen stil og charme. Og er man den heldige ejer af en have, så har den formentlig også taget præg af sine beboeres smag og sans for skønhed i indretningen. Her køres tit til indretningsbutikker. 

Bilen hører med til det gode liv. Danske familier bruger bilen meget. Den er et vigtigt transportmiddel, både til og fra arbejde og når man skal handle i centre og butikker. Det er rart at hele familien jan tage af sted på tur, i centeret eller i biffen, til sommerhuset eller på ferie. Her er sikkerhed et vigtigt issue for mange. Bilens autostol skal være af bedste slags. Her kan det anbefales at tage et kig på autostole med isofix beslag, som giver højere sikkerhed for barnet. 

Bil og autostol direkte forbundet 

Med et isofix beslag forbinder du autostolen direkte til bilens karrosseri. Det giver langt mere stabilitet og højere sikkerhed, end den traditionelle metode, hvor det er sikkerhedsselen, der bare spændes fast til autostolen. Her giver isofix en direkte forbundethed mellem autostol og karrosseri, så der ikke kan forekomme skred og slap fastspænding. 

Vores børns sikkerhed ligger jo os alle på sinde. Børn skal være godt spændt fast, når familien skal på tur. En god autostol giver bedre sikkerhed og bedre komfort. Og så giver den ofte også bedre udsyn, så barnet kan følge med i hvad der sker udenfor bilruderne. Det gør det mere spændende at køre i bil, hvis man ovenikøbet ligefrem kan se, hvad der foregår. 

Børn og bilkørsel 

Ikke alle børn synes det er lige sjovt at køre i bil. En del synes det er kedeligt, men der er også nogen, som får transportsyge og bliver dårlige. Hvis barnet kan se ud af vinduerne, så mindskes risikoen for transportsyge. Og for at fastholde barnets blik ud af, så kan man jo snakke med barnet om hvad der sker uden for vinduerne. 

Hvis man kører i byen, så kan man tale om de butikker man passerer, og hvis man bor på landet, så er det måske en flok køer, der skal kommenteres. Ved at fange interessen for, hvad der sker uden for bilruderne, så får man fastholdt barnets blik udad, så de følger med i retning og sving og den slags, der kan give transportsyge. Det er også hyggeligt at sludre lidt sammen mens man kører. Det afkorter turen og giver mere nærvær. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *