Sådan får et ryddet og ordentligt hjem – f.eks. med et sminkebord til din make-up

Sådan får et ryddet og ordentligt hjem – f.eks. med et sminkebord til din make-up

make-up

Det er ikke rart at have en rodet bolig. Desværre er rod uundgåeligt, og der vil altid komme til at rode på et eller andet tidspunkt i hjemmet. Det skal bare helt være sådan, at det også ser opryddet ud, når du har rodet op. Men sådan er det ikke i alle hjem – specielt ikke, hvis der ikke er en plads til alting. Så kan det se rodet ud, selvom du lige har ryddet op. Her kommer et par fifs til, hvordan du kan sortere i dine ting.

Få et sminkebord til din make-up

Det kan være svært at finde et godt sted, hvor man lægge sin makeup, når man er færdig med at tage det på. Du kan heldigvis nemt løse denne problemstilling, hvis du skaffer dit et sminkebord. Med et sminkebord kan du nemt have alle dine ting lige ved hånden mens makeuppen skal lægges og nemt gemme det af vejen, når du er færdig. Det gode ved et sminkebord er også, at det har et spejl, så dine ting vil lægge det sted, hvor du naturligt bruger det.

Et glasskab, der afslører alt

Det kan være fristende at have et aflukket skab, hvor du kan smide alt dit rod ind. Desværre kan det også gøre, at du har sværere ved at finde det, du lige står og mangler. Hvis du virkelig gerne vil være et menneske med mere orden i hjemmet, så kan det også hjælpe, at der er orden inde i skabet. Der findes også en nem løsning til denne problemstilling. Du kan nemlig få et glasskab. Med et glasskab bliver du nødt til at holde en nogenlunde orden blandt dine ting – gennemsigtigheden i et glasskab afslører nemlig alt det, du putter derind. Det kan godt være, du også har brug for et skab til rigtig rod, men er det vigtige ting, du skal bevare i skabet, så er det klart rarest, at der agerer en vis orden derinde.

Væk med de mange billeder

Det kan være fristende at klistre sine vægge til med diverse billeder, men bliver det for meget, kan det hurtigt give et rodet udseende. I stedet for at have mange, usammenhængende billeder, kan du finde plakater, der passer sammen i store størrelser. Det kan være mere afslappende at kigge på en væg, hvor der hænger tre store billeder, end det kan være at stirre på en væg, hvor der hænger ti eller tolv billeder.

Sørg for en god rød tråd i hjemmet

Hvis der er noget, der kan være med til at skabe et rodet udseende i hjemmet, så er det, når tingene ikke passer ordentligt sammen. Derfor kan det være en god idé, hvis du har en farve, der går igen i indretningen. Det kan være, at du allerede har en del ting i én farve – og så kan det jo være let at vælge, hvad man skal gå efter! Du må dog helst ikke overdrive for meget, hvis det er en stærk farve, der går igen – jo stærkere farve du vælger, des færre ting behøves du at have i denne farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *