Hold øje med dit hjem når du er på farten

Hold øje med dit hjem når du er på farten

Mange flere danskere vælger at få installeret tyverialarm i deres hus. Det sker fordi vi hele tiden får flere værdifulde ting, som vi gerne vil beskytte mod ubudne gæster. En tyverialarm sørger for at tyven hurtigt flygter efter indbruddet, men hvorfor ikke beskytte sit hus fra selve indbruddet?

Med et WiFi overvågningskamera til dit hjem kan du sørge for at ubudne gæster ikke vælger dit hus, når de går på jagt efter værdifulde genstande i beboelseskvarterene.

Overvågningskameraet kan nemlig både være placeret indenfor, men også udenfor. Hvis tyven får øje på kameraet inden personen har tænkt sig at bryde ind, så vil tyven alt andet lige være tilbøjelig til at finde et andet hus, eller helt at afblæse sin mission.

Et overvågningskamera har altså en præventiv virkning mod tyveri og indbrud, og kan vise sig at være en solid investering, da tyverialarmen typisk først virker, når det er for sent.

Brug overvågningskameraet som et opklaringsværktøj

Et overvågningskamera kan også bruges som opklarende, og ikke kun præventivt. Hvis tyven ikke har opdaget dit udendørs kamera, og alligevel agter at bryde ind i dit hus, så kan dit kamera være med til at hjælpe med at fange personen.

Politiet siger tit, at de har alt for travlt til at finde ud af hvem tyven er, særligt hvis der kun har været indbrud og ikke et egentligt tyveri. Derfor kan det være rart selv at få sat billede på, hvem havde tænkt sig at stjæle fra dig.

Så længe overvågningskameraet er placeret klogt, med et udsyn til det meste af husets front, så kan man tage billederne fra overvågningen og give dem til politiet, eller bruge dem selv til at finde ud af hvem det er.

Hvis politiet ikke har noget at gå overhovedet er opklaringsraten som regel meget lav, men hvis de kan få syn på gerningsmanden og muligvis et køretøj som der bliver benyttet, bliver opklaringsarbejdet langt nemmere.

Tilgå kameraet direkte fra telefonen via WiFi

De fleste kameraer har WiFi, som gør at de kan tilkobles det trådløse internet i huset. Når kameraet er tilkoblet, kan man se et livefeed direkte fra kameraet på sin smartphone, og enkelte kameramodeller kan endda styres fra din telefon.

Dette kan være rigtig smart, hvis man har placeret kameraet indenfor for at holde øje med sine kæledyrs eller barnepigens opførsel. Man vil kunne tjekke at alt er som det skal være direkte fra arbejdet, eller fra udlandet, hvis man er ude at rejse.

Det giver en ekstra følelse af tryghed, så man ikke bekymrer sig om huset stadig står, når man kommer hjem.

Hvis man ønsker et diskret kamera, så er det også muligt at købe. Kameraer kan i dag bygges ind i dine lamper, og andre genstande som man aldrig ville tro var kameraer. Dette er særligt smart, hvis man ikke ønsker at alarmere personer i huset omkring at de bliver overvåget, og man vil derfor kunne gøre det i smug. Disse kameraer har typisk også WiFi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *