Få mere overskud derhjemme med en bæresele

Få mere overskud derhjemme med en bæresele

baby i sele

Overskud er nok sjældent det, som nybagte forældre har mest af. Det nye liv med en baby kan være både hårdt og krævende, i hvert fald det første stykke tid indtil man vænner sig til sin nye tilværelse. Heldigvis findes der ting, der kan gøre det hele en smule lettere. Det kan blandt andet en bæresele hjælpe med.  I stedet for at slide på skuldre, nakke, ryg og arme ved at bære rundt på baby hele tiden, så put ham eller hende i en bæresele. Det både skåner dig og frigiver dine hænder til andre praktiske opgaver i hjemmet. Med en bæresele kan du nemt gøre rent og folde vasketøj sammen mens babyen kigger i sin ergobaby bæresele.

Ergobæreseler skiller sig ud fra almindelige bæreseler i det komfort og ergonomi er helt i top, og så kan den bruges allerede fra 0 kg og helt op til 20 kg. De findes desuden i mange forskellige modeller, farver og prisklasser – så det handler blot om at finde din personlige favorit. Ergobæreseler kan typisk købes både online på diverse webshops og hos forskellige forhandlere af baby og børneudstyr. En investering der helt bestemt er alle pengene værd.

Ting man kan lave derhjemme mens baby sover

Når man er på barsel kan en del mødre en tendens til at føle sig bundet til deres hjem, og med god grund. Babyen kræver tryghed, ro og regelmæssighed – hvilket betyder at du ikke kan have et væld af aftaler hver dag ude i byen. Heldigvis er der en lang række ting du kan foretage dig, når babyen sover i løbet af dagen.

  • Gå en lang tur med barnevognen, på den måde får både du og babyen frisk luft og du får samtidig god motion
  • Køb en yogamåtte og lave gymnastik hjemme på stuegulvet, så skal du nok hurtigt komme af med de sidste graviditetskilo
  • Når babyen sidder trygt på din mave i bæreselen, så udnyt tiden til at lave din yndlingsmad eller komme til bunds i vasketøjet
  • Smid dig på sofaen med et magasin eller din yndlingsserie på tv

Husk den gamle tommelfingerregel om, at når babyen sover så skal mor sove.

Vi mennesker er dybt afhængige af vores søvn, ellers kan vi på sigt ganske enkelt ikke fungere ordentligt. Hvis du tillader dig selv at tage en lur midt på dagen, når babyen alligevel også sover, så vil du hurtigt mærke mere overskud og glæde. Vær desuden ikke bange for at spørge om hjælp. Bedsteforældre, søskende og veninder vil som oftest elske at hjælpe til med den lille guldklump. Selvom det bare er at gå en tur med barnevognen, så du kan få ro eller få ordnet nogle ting i hjemmet. Slap af, nyd den unikke tid med dit lille spædbarn og mind dig selv om, at alt bliver lettere med tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *