Derfor er kunstige stearinlys bedre

Derfor er kunstige stearinlys bedre

LED bloklys

Elsker du følelsen af at have stearinlys til at stå og brænde ovre i hjørnet af stuen, men hader du alt griseriet med det flydende stearin? Vil du hellere være fri for den mærkelig lugt, der kommer af at brænde stearin af? Så bør du købe dig nogle ordentlige LED lys.

Læs mere i denne artikel om, hvilke kunstige stearinlys du skal vælge, når du gerne vil have kunstige lys derhjemme.

Fordelen ved kunstige lys

Kunstige stearinlys kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Nogle gange vil folk bare gerne have et kunstigt lys til at stå og brænde i stedet for et levende lys. På den måde er der ikke nogen fare for en pludselig brand eller nogen ulykker skulle komme til at ske.

Hvis man har små børn eller dyr i hjemmet, er det netop en rigtig god ide at have kunstige LED lys til at stå og brænde i stedet for levende lys. Når man har LED bloklys, så kan man nemlig vide sig sikker på at de ikke uforvarende kommer til at vandre ind i dem eller kommer til at vælte dem ved et uheld.

Det nemlig utroligt nemt for en vild barnehånd eller en hyper hundehale lige at vælte et brændende stearinlys ned fra bordet. Og det allerbedste man kan få ud af det, er noget værre griseri og et ødelagt bord eller hylde. Det allerværste er selvfølgelig, at der opstå ildebrand, som kan være utroligt farligt. Af den grund er der utroligt mange gode grunde til, hvorfor man skal vælge kunstige lys frem for levende lys. På den måde kan man stadig få den gode atmosfære af at have brændende lys til at stå og flamme uden alle de mange farer ved at have levende lys til at stå og brænde.

Hvorfor du skal bruge LED gravlys

Mange har tidligere brugt kunstige LED bloklys til at stå og brænde ved afdødes gravsteder. Det er rart for rigtig mange efterladte at lade et lys stå og brænde ved deres afdødes gravsteder og kan virke meget healende for mange mennesker.

Indtil nu har rigtig mange brugt LED bloklys, men man kan nu i stedet for benytte sig af de nye LED gravlys. Med de nye Led gravlys står der ofte en lille besked eller er indgraveret et lille kors eller andet religiøst symbol på forsiden af lyset. På den måde er LED gravlys bedre rettet mod at blive benyttet på forskellige gravsteder.

LED gravlys brænder lige så godt som de gamle LED bloklys, men er blot mere målrettet til at stå og flamme på et gravsted.

Hvis du har en afdød, som du ofte gerne besøger på deres gravsted, så kan det være rigtig rart for dig at skulle efterlade et lille lys. I stedet for at lade et levende lys stå og brænde, som hurtigt kan blive slukket af vinden og regnen, eller et gammel LED bloklys, så overvej i stedet at lade et LED gravlys til at stå og brænde. Måske det kunne være rart for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *