3 væsentlige årsager til at anskaffe sig en varmepumpe

3 væsentlige årsager til at anskaffe sig en varmepumpe

En varmepumpe er essentiel i enhver bolig, da den foruden at opvarme også hjælper med et bedre indeklima ved at rense luften for støv og partikler. Står du måske allerede nu og overvejer en varmepumpe så bør du læse nedenstående, hvor vi har listet 3 gode grunde til hvorfor en varmepumpe er en god investering. 

2 i en 

Med en varmepumpe optages energien fra luften som overføres direkte til varmesystemet, hvor man enten kan vælge at omdanne energien til kold eller varm luft. Panasonic luft til vand varmepumpe er en af de bedste på markedet inde for dette område. Deres høje kvalitet af komponenter sikrer en driftssikker varmeløsning hvor du både kan holde boligen varm i de kolde vinterperioder, men også køle med aircondition på de lune sommerdage. 

Energibesparende 

Mange boliger heriblandt også sommerhuse og fritidsboliger opvarmes med brændeovne eller radiatorer. Særligt el radiatorer er at finde i mange husstande, hvor de udgør et stort varmeforbrug. Luft til vand varmepumper er langt mere miljøvenlige og billigere i drift. Med en luft til vand varmepumpe udvindes energien i luften og omdannes til varme som udnyttes 3-5 gange bedre end andre opvarmningsformer. 

Billig løsning 

Prisen på en luft til vand varmepumpe kan variere alt efter hvilken kvalitet du ønsker og hvilke væsentlige behov du forventer at få dækket. Langt de fleste ligger dog i et billigt og overkommeligt prisleje hvor alle kan være med. De årlige besparelser på længere sigt bliver også væsentligt reduceret med en luft til vand varmepumpe. I stedet for at afbrænde brændstof og udlede usunde giftstoffer, udnytter varmepumpen energi der allerede findes, hvorfor du hurtigt vil kunne se pluspoint på kontoen. En luft til vand varmeløsning er derfor velegnet til dig som værner om pengepungen og ønsker at købe med omtanke på miljøet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *