3 Opfindelser Vi Ikke Ville Være Foruden

3 Opfindelser Vi Ikke Ville Være Foruden

induktionskomfur

Teknologi er intet mindre end fantastisk, og der er nærmest ingen grænser for hvordan det kan gøre hverdagen nemmere. Vi har fundet 3 opfindelser vi ikke ville være foruden.

Sonos

De trådløse højtalere fra Sonos er simpelthen vores favorit lige nu – alt kan styres fra mobilen eller iPad’en, og at skifte mellem numrene er en leg. Det smarteste er at man kan dele højtalerne op så Justin Beiber bliver på teenageværelset og Beatles i stuen – loving it.

Induktionskomfuret

Man skulle ikke umiddelbart tro at noget så kedeligt som et komfur ville komme på listen her, men der kan man blive så overrasket. Induktionskomfuret har nemlig taget os alle med storm – det sparer strøm, det gør panderne og gryderne varme lynhurtigt, og vi brænder os ikke længere på kogepladerne. Det var lidt besværligt at skulle skifte alle de gamle gryder og pander ud, men heldigvis fandt vi et godt tilbud på nettet, og så var det lige til at overskue.

Robotstøvsugeren

Det er ikke til at huske hvornår vi sidst har støvsuget derhjemme, og forhåbentlig sker det ikke lige igen foreløbig. Vi skal bare sørge for at have ryttet nogenlunde op, og så klarer lille Roomba resten mens vi er på arbejde – det er da nemt. Der kan være stor forskel på hvor meget sådan nogle robotstøvsugere koster, og derfor er det en god ide lige at tjekke priserne på robotstøvsugere inden man køber.

Hvilken teknologi vil du ikke undvære?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *